Rohelised jätkavad võitlust vastutustundliku poliitika eest!

Tänan iga inimest, kes rohelistele enda hääle andis, meie nimekirjas kandideeris, enda teadmiste, aja, raha või oskustega meid toetas. Meie vabatahtlikest koosnev organisatsioon on vaid sild ühiskondlike otsustusprotsesside ning Eestimaa looduse, inimeste ja tuleviku vahel – just sinna ongi meie toetajate panus läinud.

Mul on ääretult kahju, et hoolimata kõikide heade inimeste tööst Riigikogu seekord rohelist täiendust ei saanud. Kahju, sest Riigikokku on hädasti vaja vastutustundlikku ja tulevikku vaatavat poliitilist jõudu, mis seisab kogu hingega puhta keskkonna, teaduspõhiste otsuste, puhta südametunnisega poliitikaloome ja kõikide Eesti asukate, nii loomade kui inimeste eest.

Võtmata vastu ühtki kahtlase päritoluga senti, andmata järgi üheski enda põhimõttes, oleme meie nende väärtuste eest seisnud, seda nii valimiste-eelsel kui –järgsel ajal. Ja teeme seda edaspidi. Mitte sellepärast, et väga tahaksime „poliitikaga“ tegeleda – uskuge mind, maailmas on palju muudki, millesse me meelsamini oma energiat panustaksime – vaid sellepärast, et alternatiiv oleks lihtsalt kõrvalt vaadata, kuidas raha, isiklikud ambitsioonid ja vastutustundetu poliitika suuresti meie ühist tulevikku määravad.

Senikaua, kuni ükski poliitiline jõud ei võta piisavalt tõsiselt puhta õhu, vee ja toidu ning inimväärika elu tagamist kõikidele Eesti inimestele, seni kuni loomade väärikat kohtlemist, kliimakatastroofi, massilist liikide väljasuremist ning metsade üleraiet ei peeta meie ühiskonna oluliseimateks küsimusteks, teevad Rohelised edasi seda, mida oleme siiani teinud. Ainult et veel paremini! Meie eesmärk on muuta Eesti ühiskonda keskkonnateadlikumaks ja viia jätkusuutlik mõtteviis riigijuhtimisse, kirjutades artikleid ja algatades petitsioone, osaledes MTÜ-de tegevuses, hoides silma peal poliitikute otsustel, korraldades protestiaktsioone ja muidugi, osaledes valimistel. Ja kui sina soovid meid selles aidata, siis palun võta ühendust või astu kohe erakonna liikmeks! Liitumisavalduse leiad siit.

Roheliste esinaine

Züleyxa Izmailova

Rohelised jätkavad võitlust…